Erdoğan’dan market fiyatları açıklaması: Para cezası dışında adımlar masaya yatırılacak

Erdoğan, market fiyatlarındaki artış konusunda, "Bu noktada kontroller çok daha farklı uygulamalarla devam edecek. Para cezasının dışında atılacak adımları da masaya yatırırız" açıklamasında bulundu.

21 Kasım 2022 Pazartesi 13:46
Erdoğan’dan market fiyatları açıklaması: Para cezası dışında adımlar masaya yatırılacak

Erdoğan, gazetecilerin market fiyatlarındaki artış ile ilgili sorduğu, “Artık daha sert tedbirler gelir mi?” sorusunu yanıtladı. Erdoğan, “Bu noktada kontroller çok daha farklı uygulamalarla devam edecek” dedi.

‘PARA CEZASI DEMEK Kİ BUNLARI ISLAH ETMİYOR’

Erdoğan şunları söyledi:

“Biz hukuk devletiyiz. Soruşturmalar neticesinde gerekli adımları attık, atarız. Hazine Maliye ve Ticaret Bakanlıklarımız hassasiyetle takip ediyor. Bu noktada kontroller çok daha farklı uygulamalarla devam edecek.

Çünkü para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk Kabine Toplantımızda inşallah masaya yatırırız ve oradan da bunların üzerine ayrıca gideriz. Değişik öneriler var. Bütün mesele yaptırımın çok daha ağır olması. Bu bunlara ürkütücü gelebilir. Bunu halletmek lazım.”

Son Güncelleme: 21.11.2022 13:58
Anahtar Kelimeler:
Market
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.