Kazada yaralanan polis memuru, yaşamını yitirdi

İzmir'in Tire ilçesinde trafik kazasında yaralanan polis memuru Turan Arıkan, tedavi gördüğü hastanede bir haftalık yaşam savaşını kaybetti.

01 Temmuz 2022 Cuma 19:01
Kazada yaralanan polis memuru, yaşamını yitirdi
Dr. Mehmet Çerçi

Arıkan, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
Tire'de, 24 Haziran'da Ege Efe Durucan'ın kullandığı elektrikli bisiklet ile polis memuru Turan Arıkan'ın kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Arıkan, ilk müdahalenin ardından ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da ambulans helikopterle Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Arıkan, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Polis memuru Turan Arıkan için bugün ikindide memleketi olan Manisa'nın Salihli ilçesindeki Hamidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Salihli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan ile ailesi ve meslektaşları katıldı. Salihli İlçe Müftüsü Adem Karakelebek'in kıldırdığı namazın ardından Arıkan'ın cenazesi Karağaaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 01.07.2022 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.