Marmaris'te orman yangınını çıkaran kişi tutuklandı

Marmaris'teki orman yangınlarına ilişkin dün gözaltına alınan zanlı bugün Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

24 Haziran 2022 Cuma 12:28
Marmaris'te orman yangınını çıkaran kişi tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4 gündür devam orman yangınlarının çıkış sebebi araştırılırken dün bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma kapsamında çok sayıda kamera kaydını, fotokapanları ve plaka tanıma sistemlerini inceleyen ekipler, şüpheli görülen S.A'nın yakalanması için çalışma başlatmış ve zanlı, dün saat 16.30'da Bördübet Saklıkoy mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.

Tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi. Bugün adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

2 bidon benzinle bulundu

Alkollü olduğu belirlen S.A, gözaltına alınırken saklandığı yerdeki ağaçlık alanda, 2 benzin bidonu ele geçirilmişti.

Ailevi sorunlar yaşadığını söyledi

Şüpheli S.A'nın ilk sorgusunda, ailevi sorunlar yaşadığını, babasının bölgede bulunan arazisini sattığını, babası tarafından dışlandığını ve bu nedenle yangın bölgesinde 3 ayrı noktaya sigara izmariti atarak yangın çıkardığını itiraf ettiği, ayrıca şüphelinin ateşin içine girerek intihar etmek istediğini söylediği belirtilmişti.

Son Güncelleme: 24.06.2022 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176