Olaylı derbide işaret fişeğini atan şüphelinin stada giriş görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de Göztepe ile Altay arasında oynanan karşılaşmada işaret fişeğini stada sokan ve Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı yaralayan Furkan Ersanlı’nın, Gürsel Aksel Stadı’na girdiği görüntüler ortaya çıktı.

Dr. Mehmet Çerçi
02 Aralık 2022 Cuma 08:01
Olaylı derbide işaret fişeğini atan şüphelinin stada giriş görüntüleri ortaya çıktı
Dr. Mehmet Çerçi

Geçen pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe taraftarı Mehmet Çakır ve Altay kalecisi Evrim Ozan’ın yaralandığı Göztepe- Altay karşılaşmasında çıkan olayların ardından yürütülen soruşturmada Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın’ın yanı sıra işaret fişeğini ateşleyen Furkan Ersanlı, Dinçer Demir, Kahraman Erdemir, Efe Yeşilova, Hüseyin Çelikdemir, Muhammet Emre Karaca, Anıl Güvercin, Hakan Keçiyatağı, Mert Yiyit, Serkan Holar, Çağdaş Kurt, Egehan Eygi, Anıl Bayır, Şakir Perçin, Özgür Uçak, Ümit Taş, Turgay Gülmez, Gökçen Atacan Aksoy ve Eren Karaca tutuklanarak cezaevine gönderildi. U.M.K., F.Ö., Y.A., N.A.D. ve F.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


ELİNDE PANKARTLA GİRMİŞ
Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz tarafından sulh ceza mahkemesine yazılan sevk yazısında Ersanlı’nın, otobüse gizlenen işaret fişeğini otobüsten alarak üzerine gizlediği belirtildi. Ersanlı’nın, deplasman seyirci girişinde taraftarların bir anda turnikelerin hücum etmesini fırsat bildiği, fişeği de elindeki pankarta sakladığı, kendisini aramak isteyen güvenliği iterek stada giriş yaptığının altı çizildi. Ersanlı’nın Göztepe Gürsel Aksel Stadı’na girerken görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüde kapüşonlu olan Ersanlı’nın elinde katlanmış bir pankart olduğu ve ellerinin de pankartın içinde kaldığı için görünmediği yer aldı. Görüntülerin devamında ise sanığın güvenlik görevlisiyle bir şeyler konuştuktan sonra içeri girdiği görüldü

İzmir’de Göztepe ile Altay arasında oynanan olaylı derbide işaret fişeğinin yüzüne isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Mehmet Çakır’ın yoğun bakımdan çıktı. İzmir Valisi Selim Köşger’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "9 Eylül Tıp Fakültesi Hst. Başhekimi Caner Çavdar’dan az önce müjdeli haberi aldım; olaylı maçta yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır evladımız yoğun bakımdan çıktı, tedavisi normal şekilde devam edecek. Durumu çok iyi. Estetik dahil tüm tedavileri tamamlanacak. Geçmiş olsun" dedi. ((dha)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 02.12.2022 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176