THY uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı

İstanbul-Medine seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Antalya Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

21 Kasım 2022 Pazartesi 12:57
THY uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı

THY'nin TK-108 sefer sayılı TC-LTF kuyruk tescilli Airbus A321 tipi yolcu uçağı saat 09.55'te Medine seferini yapmak üzere İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Bir süre sonra uçakta bulunan 49 yaşındaki Cezayir vatandaşı bir yolcu aniden rahatsızlandı. Yolcuya ilk müdahale uçakta yapılırken, uçağın kaptan pilotu Antalya Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. THY uçağı saat 10.30'da Antalya Havalimanı'na inişini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirirken, rahatsızlanan yolcu sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme: 21.11.2022 13:35
Anahtar Kelimeler:
Thy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.