Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Muhteşem Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yapıyor

20 – 25 Şubat 2023 tarihleri arasında Çerkezköy – Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan “Afrika Yatırımcıları Forumu”’nda sektörün önde gelen markaları bir araya geliyor.

16 Ocak 2023 Pazartesi 19:25
Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Muhteşem Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yapıyor

Afrika ve Türkiye pazarındaki önemli markaların bir araya geleceği etkinlik; stratejik ortaklıklara imza atılmasının sağlanmasında aktif bir rol üstleniyor. Dünya’da en hızlı büyüyen ülkelerin önemli bir oranının Afrika kıtasında yer aldığını belirten Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Kurucusu ve Başkanı Osman GÜMÜŞKAYA sözlerine “Afrika pazarının büyüklüğü ve potansiyeli faaliyet alanını genişletmek isteyen işletmelerin ve markaların ilgisini çekiyor. Muazzam fırsatlar sunan Afrika pazarına emin adımlarla girmek ve markanızı büyütmek için doğru yerde, doğru kişiyle iş birliği yapılması büyük önem taşıyor. 20 – 25 Şubat 2023 tarihleri arasında Trakya bölgesinde gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz Afrika pazarına girmek isteyen ve doğru iş ortaklıklarıyla pazardaki payını arttırmak isteyen işletmeler için kilit bir konuma sahip. Afrika ve Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarının yer alacağı etkinliğimize yeni iş ortaklıklarına imza atılabileceği gibi doğru kişilerle iletişime geçmek için de nokta atışı bir platform. “Afrika ile el ele, birlikte geleceğe…” mottomuzla hem ülkemiz hem de Afrika kıtası için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu bakış açısıyla ilmek ilmek işlediğimiz etkinliğimizde markasına ve ülkesine değer katmak isteyen tüm işletmeleri etkinliğimizde görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız.” devam etti.

Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı (Kurucu) Onur KURTAY ise Afrika pazarının, markasını geliştirmek ve marka itibarını yükseltmek isteyen yatırımcılar için çok değerli olduğunu belirtti. Afrika kıtası ve Türkiye için etkinliğin sağlayacağı avantajlara da dikkat çeken KURTAY, “ Afrika Yatırımcıları Forumu, yeni iş fırsatlarının yaratılması ve yeni bağlantıların oluşturulmasında örnek bir etkinlik olacak. Etkinliğimiz sayesinde katılımcılar potansiyel müşterilerine ulaşmak için doğru kişilere ulaşırken, yepyeni bağlantılar geliştirecek. Bu etkinlikleri Trakya başta olmak üzere tüm Türkiye’de gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Tekstil, tarım, inşaat, enerji, elektrik & elektronik, küçük ev aletleri başta olmak üzere farklı sektör temsilcilerinin yer aldığı etkinliğe katılmak ve detaylı bilgi edinmek için web sitemizi (www.africainvestorsfair.com) ziyaret etmeyi unutmayın.

Son Güncelleme: 16.01.2023 19:35
Anahtar Kelimeler:
Afrika Yatırımcıları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.