Ünlü gazeteciler işsiz kaldı!

Sözcü Gazetesi, ekonomik sıkıntıları gerekçe gösterip bazı ünlü yazarlarıyla yollarını ayırdı.

03 Kasım 2022 Perşembe 09:18
Ünlü gazeteciler işsiz kaldı!

Sözcü Gazetesi, köşe yazarlarından Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan'ın yanı sıra çok sayıda çalışanı ekonomik sebepleri gerekçe göstererek işlerine son verdi. Gazeteci Toker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sözcü gazetesinde yayımlanan köşe yazılarıma, "küçülme" gerekçesiyle son verildiği bildirildi. Gazete yönetimine ve okurlara bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederim" dedi.


GEREKÇE 'EKONOMİK SIKINTILAR'


Sinan Meydan da açıklamasında "2017'den beri her pazartesi Sözcü'de yazdığım yazılarıma -ekonomik sıkıntı gerekçe gösterilerek- son verilmiştir. 6 yıl boyunca özgürce yazmamı sağlayan @gazetesozcu ,'ye, beni ülkenin en çok okunan yazarlarından biri yapan siz değerli okurlarıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Gazeteci Hüsnü Mahalli ise  yaklaşık 5 yıldır yayımladığı Korkusuz gazetesindeki köşe yazılarına son verildiğini açıklamıştı.

Son Güncelleme: 03.11.2022 14:51
Anahtar Kelimeler:
SözcüGazeteciIşsiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.