Üzüm üreticisi Özgür Özel'i yalanladı! Ben Cumhurbaşkanına 1 metre uzaklıktaydım, böyle bir diyalog yaşanmadı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'da üzüm fiyatını sorduğu kişinin Ali Uçak olduğu iddialarına üzüm üreticisi bende oradaydım, Cumhurbaşkanımıza sadece 1 metre uzaktım, böyle bir diyalog yaşanmadı diyerek Özel'in açıklamalarını yalanladı.

25 Ağustos 2022 Perşembe 17:45
Üzüm üreticisi Özgür Özel'i yalanladı! Ben Cumhurbaşkanına 1 metre uzaklıktaydım, böyle bir diyalog yaşanmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Toplu açılış töreni ve üzüm fiyatını açıklamak için geldiği Manisa'da üzüm üreticileriyle bir bağda bir araya geldi. Orada bulunan hazirunun içinde bulunan Alaşehir'de geçtiğimiz dönem MHP'den belediye başkanı adayı da olan üzüm ihracatı yaptığı bilinen işadamı  Ali Uçak ile  yaşadığı diyaloğu gerekçe gösteren CHP grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özel'ien iddialarına  Traktör pazarlaması ve çiftçilik yapan Osman Çimenoğlu yalanlama getirdi.


Dare Medya'nın ulaştığı üretici üzüm bağında Cumhurbaşkanı ile birlikte sohbet eden üzüm üreticilerinin arasında olduğunu söyleyerek " Özgür Özel'in  açıklamalarını dinleyince şaşırdım, Cumhurbaşkanımız ile Ali Uçak  arasında  asla böyle bir diyalog yaşanmadı. Cumhurbaşkanı ihracat yaptığı bilinen Uçak'a yaş üzüm alıyor musunuz? diye sordu. Uçak da kendisine yaş üzüm aldıklarını ve fiyatın 6 ila 6,5 TL arasında olduğunu söyledi. Özel ise kuru üzüm fiyatı ile ilgili Uçak'ın beyanları varmış gibi açıklamalar yaptı. Asla kuru üzümle ilgili bir şey konuşulmadı. Biz Cumhurbaşkanımıza üreticiler olarak sorunlarımızı ilettik, kendisi bunları dinledi ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Özel'in yaptığı açıklama doğru değildir, kurgudur ve yalan beyanlar içermektedir, orada bulunanlar da bu benim anlattığım konuşmalara şahittir" dedi.

Son Güncelleme: 25.08.2022 17:55
Anahtar Kelimeler:
özgür özel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.