BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88

Yalçın Taşdemir Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı

Manisa Azerbaycan Kültür Evi Teşkilat Başkanı Yalçın Taşdemir, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Devlet Bağımsızlığı Günü nedeniyle bir açklama yaparak, “Dost ve kardeş Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Devlet Bağımsızlık Günü nedeniyle Yüce kişiliğinizi ve Azerbaycan halkını, Türk Ulusu ve şahsım adına en içten duygularla kutlarım” dedi.

19 Ekim 2023 Perşembe 13:36
Yalçın Taşdemir Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı

Manisa Azerbaycan Kültür Evi Teşkilat Başkanı Yalçın Taşdemir, dost ve kardeş Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Devlet Bağımsızlığı Günü nedeniyle Azerbaycan halkını ve Türk ulusunu kutladı.  Taşdemir, açıklamasında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Dost ve kardeş Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Devlet Bağımsızlık Günü nedeniyle Yüce kişiliğinizi ve Azerbaycan halkını Türk Ulusu ve şahsım adına en içten duygularla kutlarım. Türkiye, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Yüce kişiliğinizin önderliğinde atmakta olduğu adımları takdirle izlemektedir. Azerbaycan halkının mutluluğu Türk halkının da mutluluğudur. Türkiye, dost ve kardeş Azerbaycan'ın iyi ve kötü günlerini paylaşmayı sürdürecektir. Ülkelerimiz arasında kurulan ilişkilerin hızla gelişerek her alanda ileri bir düzeye ulaşması, iş birliğimizin ve dayanışmamızın güvencesidir. İlişkilerimizin bu sağlam temeller üzerinde kurumsallaşıp derinleşerek daha da ileri gitmekte olduğunu görmekten mutluluk duymaktayız. Bu fırsattan yararlanarak, Türk ulusu ve şahsım adına Yüce Kişiliğinizin sağlık ve mutluluğu ile dost ve kardeş Azerbaycan halkının esenlik ve gönenci için en iyi dileklerimi yinelerim.”

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176