Yaşlı kadın çöp evde ölü bulundu

Sakarya'da, yakınlarının bir süredir haber alamadıkları yaşlı kadının evine ekiplerin kontrolünde girildi. Yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

15 Aralık 2022 Perşembe 16:47
Yaşlı kadın çöp evde ölü bulundu

Sakarya'da, yakınlarının bir süredir haber alamadıkları yaşlı kadının evine ekiplerin kontrolünde girildi. Yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Çöplerle dolu evde savcının yaptığı incelemenin ardından kadının cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı

Adapazarı ilçesi Güllük Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Üzerinde bulunan 5 katlı binanın beşinci katında yaşayan Zehra Akcan'dan (62) bir süre haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaşlı kadını çöplerle dolu evinde hareketsiz halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kadının hayatını kaybettiği belirlendi.Polis ekiplerinin inceleme başlattığı olayda, bölgeye sevk edilen zabıta ve belediyeye bağlı temizlik işleri ekipleri de binanın önünde hazır bekletildi.

Savcı incelemesi sonrasında Akcan'ın cansız bedeni kesim ölüm sebebinin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.Ardından zabıta ve belediye ekiplerince evdeki çöplerin çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 15.12.2022 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176