15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz, emperyalist devletlerin ülkemizde iç kargaşa çıkararak, bölge coğrafyasını kendi isteklerine göre şekillendirme amaçlarına hizmet eden; bunu da milletimizin yönetim yetkisini fetö terör örgütüne teslim ederek sağlamak isteyen bir darbe teşebbüsüdür.

Dr. Mehmet Çerçi
14 Temmuz 2022 Perşembe 11:41
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Dr. Mehmet Çerçi

Ancak bu teşebbüs önce milletimizin demokrasiye olan inancına çarparak bertaraf edilmiş; sonuç milletimiz için yeni bir zafer olmuştur.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde, halkımızın meydanlarda ve darbe teşebbüsü olan mekanlarda toplanarak sivil tepki vermesi, milletvekillerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde halkın iradesine sahip çıkması; Ömer HALİSDEMİR’le simgeleşen vatansever askerlerimiz ve emniyet mensuplarımızın kahramanca mücadelesi 15 Temmuz zaferini getirmiştir. Aslında bu zafer Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması ve mücadelenin bu anlayış içinde verilmesi halinde vatanımıza ve demokrasimize zarar vermeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Top, tank, uçak ve mermilere karşı onurlu direnişi sayesinde kazandığı demokrasi zaferiyle, bağımsızlığından ve demokrasiden asla taviz vermeyeceğini gösteren Türk Milleti, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğunu, bunun da değişmesine asla müsaade etmeyeceğini ve geçmişten aldığı emanete sonuna kadar sahip çıkıp, onu yücelterek geleceğe taşıyacağını ispatlamıştır. Vatan, bayrak ve millet için 251 şehit verdiğimiz ve 2196vatandaşımızın gazi olduğu, bu zaferin yıldönümü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak anılmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle kahramanca mücadele eden şehitlerimiz ilebu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimiz ile ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yaşar Karadeniz

Manisa Valisi

Anahtar Kelimeler:
Vali Yaşar Karadeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.