248. saatte gelen bir mucize daha!

Kahramanmaraş depreminin 11. gününde 248. saatte bir mucize daha gerçekleşti. Depremzede, 248 saat sonra sağ olarak enkaz altından çıkarıldı.

Dr. Mehmet Çerçi
16 Şubat 2023 Perşembe 13:30
248. saatte gelen bir mucize daha!
Dr. Mehmet Çerçi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi verilere göre can kaybı sayısı 36 bin 187'ye yükseldi. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 10 gün sonra enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanında 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, depremin 248'inci saatinde mahsur kaldığı binanın enkazından sağ kurtarıldı.

248'İNCİ SAATTE

Hatay'ın Antakya ilçesinin Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekiplerinin yürüttüğü arama kurtarma çalışması sırasında açılan yaşam koridonundan ses alınmıştı.

Takviye ekiplerinin de hummalı çalışması sonucu 228’inci saatte yabancı uyruklu anne Ela ile çocukları Meysam ve Ali Bağdet sağ olarak çıkartıldı. Hemen ambulanslara alınan anne ile çocukları tedavileri için hastaneye sevk edilmişti.

Dr. Mehmet Çerçi

KAYNAK - CUMHURİYET

Anahtar Kelimeler:
MucizeDepremzede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.