Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş görüşecek: Gelişmeler hızlandı: Ankara'da 4'lü zirve

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'da dörtlü görüşme gerçekleştirecek.

06 Mart 2023 Pazartesi 15:21
Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş görüşecek: Gelişmeler hızlandı: Ankara'da 4'lü zirve

Siyasette kritik saatler yaşanıyor. Millet İttifakı'nın bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek olan toplantısı 16.00'a ertelendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

Zorlu, Akşener'in Kılıçdaroğlu'na bu öneriyi sunacağını belirtmişti. Akşener'in Millet İttifakı toplantısında beş liderle birlikte katılıp katılmayacağı tartışılırken liderlerin toplantısının 16.00'ya ertelendiği ifade edildi.

Son gelen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve Yavaş dörtlü görüşme gerçekleştirecek.

Halk TV'de Millet İttifakı Özel Yayını'nda Halk TV Haber Yayın Yönetmeni Bengü Şap Babaeker, Reuters'tan bir iddia aktardı. Reuters'a konuşan CHP'li bir yetkilinin Kılıçdaroğlu'nun Meral Akşener'in önerisine sıcak baktığı ve kabul ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 06.03.2023 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176