Alevi Kültür Derneği’nden Vali Karadeniz’e Ziyaret

Alevi Kültür Derneği Manisa Bölge Sorumlusu ve Akhisar Cemevi Şube Başkanı Dursun Ali Şat, Akhisar Cemevi Şube Başkanı Bektaş Kılıç, Salihli Cemevi Şube Başkanı Duran Öntaş, Soma Cemevi Şube Başkanı Aysun Gökçe, Çepnidere Cemevi Şube Başkanı Hamza Karayel, Dilek Kasabası Cemevi Şube Başkanı Ünal Karataş’tan oluşan heyet, Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Dr. Mehmet Çerçi
12 Nisan 2022 Salı 11:47
Alevi Kültür Derneği’nden Vali Karadeniz’e Ziyaret
Dr. Mehmet Çerçi

Dr. Mehmet Çerçi

Heyet ziyarette, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan ve İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen ‘Milli Birlik ve Beraberlik Çalışması’ kapsamında iletmiş oldukları Cemevlerinin bina, tadilat, arsa tahsisi, ısınma, kütüphane, çevre düzenlemesi gibi alanlardaki taleplerinin yerine getirilmesi dolayısıyla Vali Yaşar Karadeniz’e teşekkür ettiler. Heyet ayrıca Cemevlerinin elektrik kullanımlarına ilişkin hazırladıkları projeye ilişkin de Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Vali Yaşar Karadeniz, ‘Milli Birlik ve Beraberlik Çalışması’ kapsamında Cemevlerinin birçok ihtiyacının giderildiğini söyleyerek, heyete ziyaret sebebiyle teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.