Arınç TBMM'deki yumruklu saldırıyı kınadı

TBMM genel kurulunda yapılan yumruklu saldırıyı, TBMM'in eski başkanlarından Bülent Arınç'ta kınadı.

07 Aralık 2022 Çarşamba 23:17
Arınç TBMM'deki yumruklu saldırıyı kınadı

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve AKP milletvekilleri arasında çıkan kavga sırasında AK Partili Zafer Işık'ın yumruklu saldırısına uğrayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün hastanede yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

İYİ Parti milletvekilleri, TBMM Genel Kurulunda görüşülen Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçeleri üzerine söz almıştı.

Daha sonra İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye geldi. Beyaz ile AK Parti milletvekilleri arasında karşılıklı laf atmalar yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı.

Çıkan tartışmada AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk attı. Olay sonrası Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırılmıştı. Örs'ün kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı ve aradan geçen 24 saat sonunda da durumunun iyiye gittiği açıklanmıştı. 

Arınç sosyal medya hesabından yazdığı mesajıyla saldırıyı kınadı ;

Yüce meclisin çatısı altında çirkin bir saldırı ile Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün hayati tehlike geçirmesine yol açan gözü dönmüş şahsı şiddetle kınıyorum . Sayın Hüseyin Örs'e ailesine ve camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Son Güncelleme: 08.12.2022 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.