Dr. Mehmet Çerçi

Bakan Özer açıkladı... Öğretmenlere 'ev'inde yüzde 50 indirim!

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için yeni düzenleme yaptıklarını açıkladı.

16 Eylül 2022 Cuma 10:19
Bakan Özer açıkladı... Öğretmenlere 'ev'inde yüzde 50 indirim!
Dr. Mehmet Çerçi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenevlerinden öğretmenler için yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Dr. Mehmet Çerçi

Bakan Özer, bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamasında, öğretmenelrin kendilerine ilettiği talepleri değerlendirerek onların çalışma koşullarını iyileştirmek için adım atmaya devam ettiklerini söyledi.

Öğretmenlerin istekleri arasında bulunan öğretmenevlerinden diğer kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak isteklerini gündeme aldıklarını kaydeden Bakan Özer, " Bu yönde yeni bir adım attık. Düzenlemeye ilişkin yazıyı illerimize gönderdik. Bugünden itibaren öğretmenlerimiz, öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabilecek" ifadelerini kullandı.ANKARA (İGFA) 

Son Güncelleme: 16.09.2022 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176