Bir kadın daha erkek eli ile öldürüldü

Çocuğunun gözleri önünde Aslan Çelikok tarafından katledilen Vasfiye Çelikok'un son mesajı ortaya çıktı: Hayatım tehlikede, şikayet var ama serbest

Dr. Mehmet Çerçi
04 Aralık 2022 Pazar 19:28
Bir kadın daha erkek eli ile öldürüldü
Dr. Mehmet Çerçi

Olay, saat 02.00 sıralarında Tuna Mahallesi Hendekyanı Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Aslan Çelikok, gece 3 katlı evin en alt katında oğlu ile oturan Vasfiye Çelikok’un yanına gitti. Vasfiye ve Aslan Çelikok evin salonunda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan Çelikok, yanında getirdiği ekmek bıçağını eşinin vücuduna 20 kez sapladı. Üstelik o anlara 5 yaşındaki çocukları da şahit oldu.

Kanlar içinde kalan Vasfiye Çelikok’un çığlıklarını duyan komşuları durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Vasfiye Çelikok’un hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayın ardından kaçan Aslan Çelikok, Çaydüzü Mahallesi’ndeki ağabeyinin evinde saklanırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk ise koruma altına alındı. 

Dr. Mehmet Çerçi

'BİR HAFTA ÖNCE BİZ KURTARDIK'

Aslan Çelikok’un eşi Vasfiye Çelikok’u sürekli tehdit ettiğini söyleyen üst komşuları Hatice Kontürk, “Gece saatlerinde ben bağırma seslerini duydum, polisi aradım. Vasfiye eşiyle ayrı yaşıyordu, çalışmıyordu. Adam sürekli buralara gelip eşini rahatsız ediyordu. Onu bir hafta önce öldürecekti, o zaman biz kurtardık. Aralarında sürekli tartışma oluyordu. Sürekli polisler geliyordu. Adam çalışmıyordu, eşi de bundan rahatsızdı, ama adam sürekli eve gelip, ‘Ben artık çalışacağım size sarılacağım’ diyordu. Hatta beni araya koydu ama Vasfiye ile konuştuk, ‘Ben onu asla eve almam benim hayatım tehlikede’ dedi” diye konuştu. 

"BENİM DE SONUM O KADIN GİBİ, ŞİKAYET VAR AMA HALA SERBEST"

Aslan Çelikok tarafından bıçaklanarak öldürülen Vasfiye Çelikok’un, Eylül ayında Bartın’da Arzu Ar’ın eşi tarafından öldürülmesiyle ilgili yerel bir internet haber sitesinin sosyal medya paylaşımına yorum yaptığı ortaya çıktı. Vasfiye Çelikok’un haberin altına, "Benim sonumda o kadın gibi" yazdığı, nedenini soranlara ise "Daha ne yapayım uzaklaştırma var, darp raporu var, şikayet var ama serbest" yazdığı görüldü.  

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ 

Çelikok’un cenazesi otopsinin ardından Amasra ilçesi Kazpınarı köyündeki babaevine getirildi. Burada duaların okunmasının ardından cenaze köy camisine götürüldü. İkindi namazının ardından Vasfiye Çelikok’un cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. 

Gözaltına alınan Aslan Çelikok ise emniyetteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Çelikok, ‘Kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. (HaberGlobal)

Son Güncelleme: 05.12.2022 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176