Bodrum'da merak uyandıran görüntü! 3 caddede metrelerce alana yayıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi'ndeki 3 caddede görülen metrelerce alandaki kimyasal köpük, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken bir yandan da merak uyandırdı. Kimyasal maddenin deterjan olduğu belirlenirken, nereden ve kim veya kimler tarafından döküldüğünün tespiti için çalışma başlatıldı.

28 Kasım 2023 Salı 16:55
Bodrum'da merak uyandıran görüntü! 3 caddede metrelerce alana yayıldı

Bitez Mahallesi Gavaklı, Kanuni Sultan Süleyman ve Şehit Barış Akay caddelerinde bugün saat 14.00 sıralarında sulu olduğu gözlenen, beyaz köpük caddeye aktı. Nereden ve nasıl geldiği henüz belirlenemeyen beyaz köpük, sürücülere ve vatandaşlara hem zor anlar yaşattı, hem de merak uyandırdı. Köpüğün temizlenmesi için belediye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan çalışmada yola dökülen kimyasal maddenin deterjan olduğu belirlendi.
Deterjanlı suyun nereden, kim veya kimler tarafından döküldüğünün tespiti için çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği bildirildi.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
KöpükBodrumMuğla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.