Bülent Arınç Manisa'ya Geliyor

Ak Parti Manisa İl Başkanlığının 16 Nisan Cumartesi günü organize ettiği eski milletvekilleri, il başkanları, parti yöneticileri ve birçok önemli ismin katılacağı “Vefa İftarı” ‘na Bülent Arınç’ın da katılacağı öğrenildi.

12 Nisan 2022 Salı 20:56
Bülent Arınç Manisa'ya Geliyor

Manisa Kurşunlu Han’da yapılacak iftar programı yanı sıra Arınç, gece ayni yerde sahur yemeğinde de Ak Parti Gençlik kollarıyla buluşacak.

Pazar günü önce yakınlarının mezarlarını ziyaret edeceği öğrenilen Arınç’ın, öğlen namazından sonra Sultan Camii’nde Ağabeyi CBÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç'la beraber  ahirete irtihal eden aile ve yakınları için de  Mevlüt okutacağı  gün boyunca Manisa’da yoğun bir ziyaret programının da olduğu yine gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Son Güncelleme: 12.04.2022 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.