Bülent Arınç’ın yeni kitabı "BAŞKAN ARINÇ"

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın anılarından oluşan yeni kitabı okurlarıyla buluşuyor. Gazeteci Ömer Şahin’in kaleme aldığı “Başkan ARINÇ ” isimli kitapta 2002-2015 yılları arasında yaşanan birbirinden önemli görüşmeler, krizler ve olaylara yer veriliyor.

03 Aralık 2022 Cumartesi 15:03

“Başkan Arınç” isimli kitap, dünya liderlerinin geçit resmine sahne oluyor. Bülent Arınç’ın,  ABD Başkanı Joe Biden’dan Rusya Devlet Başkanı Putin’e  Japon İmparatoru’ndan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a kadar devlet başkanlarıyla yaptığı ikili görüşmelerin perde arkası anlatılıyor. Kitapta, liderlerin insani özelliklerini yansıtan komik ve şaşırtıcı detaylara da rastlamak mümkün.

Avrupa Birliği müzakere sürecinden Kıbrıs tartışması ve Ermeni Sorunu’na, ABD ile ilişkilerden İslam dünyasındaki gelişmelere kadar yakın tarihe damga vuran çok sayıda olaya da değiniliyor.

Bülent Arınç yarın Şanlıurfa Kitap Fuarı’nda yeni çıkan kitabını imzalayacak ve söyleşiye katılacak.

Yine Ömer Şahin’in kaleme aldığı  Bülent Arınç’ın milli görüş yıllarını anlatan “Küçük Erbakan” isimli kitap iki yıl önce yayınlanmıştı. 

Dare Medya ailesi olarak köşe yazarımız Sevgili Ömer Şahin’in son kitabı “ Başkan Arınç” ‘a "okuru bol olsun" diyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.