Bursa'ya bir şehit ateşi daha düştü!

Bugün bir şehidini son yolculuğuna uğurlayan Bursa, bir şehit haberi daha aldı. Hakkari'nin Derecik bölgesinde düzenlenen operasyonda Barazgir Çayı'na düşerek ağır yaralanan Bursalı Piyade Teğmen Halis Keskin şehit oldu.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 22:51
Bursa'ya bir şehit ateşi daha düştü!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Derecik bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli Piyade Teğmen Halis Keskin, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralandı.

Derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanan Halis Keskin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" sözleri yer aldı.

Keskin'in şehadet haberi Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan ailesine verildi.BURSA (İGFA) 

Son Güncelleme: 05.07.2022 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.