Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi dolayısıyla 13-14 Aralık'ta Türkmenistan'ı ziyaret edecek.

13 Aralık 2022 Salı 11:28

Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un davetine icabetle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de iştirak edeceği Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi 14 Aralık Çarşamba günü Avaza'da gerçekleşecek.

Zirvede; ticaret, enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, dost ve kardeş üç ülke arasındaki iş birliğinin her alanda daha da derinleştirilmesine dair atılacak adımlar ele alınacak.

Mezkûr alanlarda iş birliğinin ahdi zeminini kuvvetlendirecek muhtelif anlaşmaların da imzalanacağı zirve marjında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili görüşmeler gerçekleştirecek.ANKARA (İGFA)

Son Güncelleme: 13.12.2022 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.