Dilovası'nda 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yıl dönümü Dilovası'nda coşkuyla kutladı.

Dr. Mehmet Çerçi
19 Mayıs 2023 Cuma 14:18
Dilovası'nda 19 Mayıs coşkusu
Dr. Mehmet Çerçi

Dilovası Kaymakamlığı önünde, Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları; Dilovası Kapalı Spor salonunda devam etti.

Törene Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, Siyasi Parti temsilci ve yöneticileri, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Dilovası Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok vatandaş katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. Yılı dolayısıyla düzenlenen törenin açılış konuşmasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu yaparken, ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptılar.

Dr. Mehmet Çerçi

Resim, Şiir ve Kompozisyon alanlarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından dağıtıldı.

Program; Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir’in, Dilovası protokolünü ve törene katılan vatandaşları selamlaması ile sona erdi.KOCAELİ (İGFA)  -

Son Güncelleme: 19.05.2023 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.