Dr. Mehmet Çerçi

EDEB Kemal Bey EDEB … / Hasan Fatih Özsümer Yazdı...

Son günlerde Siyasal Gündemimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya attığı yeni bir (onlara göre) iddia, bana göre iftira ve yalan ile çalkalanıyor.  Tv’ler de ve sosyal mecralarda konuyu izliyorum. 

28 Mayıs 2022 Cumartesi 12:12
EDEB Kemal Bey EDEB … / Hasan Fatih Özsümer Yazdı...
Dr. Mehmet Çerçi

Son günlerde Siyasal Gündemimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya attığı yeni bir (onlara göre) iddia, bana göre iftira ve yalan ile çalkalanıyor. 
Tv’ler de ve sosyal mecralarda konuyu izliyorum. 

****
Bir kaç kelam etme ihtiyacı hissettim bu esaretin zavallılığına karşı… 
Affınıza sığınıp haddimizi aşmayarak inşallah. 

Ak Partili olsun yada olmasın vasati akıl ve beyin sağlığına, düşünsel ve algısal fonksiyonlara sahip, vatanını bayrağını seven ve geleceğini düşünen herkesi, 

CHP’lilere ve Kemal Bey’e ve bu defi çalan Millet İttifakı Mensuplarına şu soruları sorup cevaplarını mutlaka istemelerini özellikle istirham ediyorum. 

1. Soru : 

15 Temmuz akşamı yaşanan CIA ve ortakları menşeli Fetö’cü hain darbe girişiminde hapis, ailesinin ve kendisinin öldürülmesi ve benzer tüm olumsuz durumları göze alıp İstanbul’a ailecek giden bir lider, seçimi kaybetmesi durumunda kimden ve neyden korkup yurt dışına kaçacak… 
CHP ve İttifakı seçim sonrası gayri hukuki gayri yasal gayri meşru yollara mı başvuracağını belirtmiştir ? Neden kaçsın ? 

2. Soru : 

“ Milletimden başka güç ondan başka irade tanımam. Bizi Siz getirdiniz Siz götürürsünüz bir Size bir de Allah’a eğilirim “ sözünü 2002’den beri söyleyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan Size göre olası kayıp yaşanacak 2023 CB seçimi sonrası neden kaçsın ? 
Siz hafizanallah kazanırsanız direkt sorgu sualsiz hapse ya da darağacına mı hem de ailecek götüreceksiniz yada kurşuna mı dizeceksiniz ? 
Bunun haberini mi yolladınız kendisine ve Ak Partililere … 
Kemal Bey Siz mahbus damını bilmezsiniz ayaklarınız titrer ama Sayın Erdoğan onu da gördü aslanlar gibi kaçmadan yattı çıktı Yusufiye’sinden… 

3. Soru : 

ABD bu ülkenin tüm hainlerine düşmanlarına bayraksızlarına kucak açıp, hamilik yaparken, her ABD ziyaretinde Türk korumalarımız Fetö’cülerle ve ABD’li ajanlarla yumruk yumruğa dalarken Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ailesi ABD’ye hem de New York Manhattan’a kaçacak… Öyle mi ? 
Daha önce Katar’a her şey hazır oraya gidecek diyordunuz şimdi neden ABD’ye gidiyor ?
Buna inanıyor musunuz gerçekten ABD yani ? 

4. Soru : 

Sayın Erdoğan ve Ailesi kaçacak ✅ 
ABD’ye kaçacak ✅ 
New York Manhattan’a kaçacak ✅ 
Bu insanlar New York’un ABD’nin göbeğinde Türken Vakfının Yurt Binasında iftiralarınıza göre Milyonlarca dolar kaçırdıkları para ile yaşayacak öyle mi ? 
(Ben olsam ABD’de yaşamak için Miami Florida Boston Utah Denver Michigan felan tercih ederim oralarda yaşamak New York’a göre çok daha muhteşem… ) 

5. Soru : 

Sayın Kılıçdaroğlu, elinizde (sözde) belgeler ile konuştuğunuzu rakamların da gerçek olduğunu kabul ettim diyelim. Bir soru sormak istiyorum Size. 

Ülkemizde iktidarı değiştirmenize yardımcı olmak üzere bu belgeleri, rakamları, transferleri belgeleriyle kim verdi Size ? 

Aziz Dostlar işte en önemli Soru bu…  
Sorun bunu. Çekinmeden, nezaketle sakince ama bıkmadan, yılmadan, usanmadan sorun lütfen. 

“ Kemal Bey, Size bu aynı -Man Adası- belgeleri hükmündeki belgeleri kim verdi” diye. 

Onların yalan ve iftiralarındaki kararlılıkları gibi, kararlılıkla bıkmadan usanmadan hepsine ama hepsine sorun … 

****

Aziz Dostlarım, 
Necip milletim, 

Türkiye, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğini tek başına bize yaptıklarından dolayı yani yıllardır PKK ve tüm illegal Sol Örgütleri barındırıp besledikleri için aslanlar gibi veto ederken,

Rusya- Ukrayna savaşı burnumuzun dibinde devam ederken, 

Ordumuz Suriye’de 30 Km içeriye girip güvenli hat oluşturup PKK itlerini leş ederken orada göğüs göğüse askerimiz savaşırken üstelik her gün şehitlerimizi bağrımıza basarken ve Avrupa ile Amerika bu operasyonu engellemeye çalışırken,

Yunanistan ile Amerikan Üsleri, kıta sahanlığı, Mavi Vatan yüzünden en gergin günlerimizi yaşarken, Miçotakis ABD Temsilciler Meclisinde ayakta alkışlanırken, Yunanistan adeta Amerikan üssüne dönerken, 

“ Al çık bunları açıkla Erdoğan’ı bunlarla itham et, iftira at” diye sana bu belgeleri kim verdi Sayın Kılıçdaroğlu…. 

Sorun bunu lütfen sorun, 
bu ülkenin çocuklarınızın geleceği için sorun, 
Onların iftira ve yalanlarını sürdürmekti Asidik kararlılıklarından daha kararlı bir şekilde nazikçe bıkmadan sorun…

Bu belgeleri Size kim verdi Ey Kemal Bey, Ey CHP diye durmadan, bıkmadan, yılmadan sorun… 

Biz söyleyeyim acizane yüksek müsaadelerinizle.

Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’li Millet İttifikına ve CHP’ye  mensup kardeşlerim, 
Bu ülkenin geleceğini düşünen her bir birey, Umudumuz Genç Kardeşlerimiz, 
Yüce Türk Milleti. 

Baykal’ın kasedini sızdırıp Kemal Bey’i kim Genel Başkan yaptırdıysa, 

11 seçim kaybetmesine rağmen Kemal Bey’i kim yada kimler HDP’lileştirmeye çalıştığı Atatürk’ün Partisinin başında tuttuysa, 

15 Temmuz gecesi, gece dolaşan kara yılan misali tankların ve darbecilerin içerisinde güvenlik zincirinde havalimanından çıkarıp, darbeyi TV’den izleyip çayını içmesi için, yani adeta “ sen otur biz hallederiz” diyerek Sayın Kılıçdaroğlu’nu Bakırköy Belediye Başkanının evine kim selametle ulaştırdıysa, 

Sırf Sayın Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak amacıyla, benzemez 6’sını bir masaya oturtup altına HDPKK’yı kim koyduysa,

BU SÖZDE BELGELERİ CHP’ye ve KEMAL KILIÇDAROĞLU’na ONLAR V- E- R- D- İ … 

Tıpkı O’na, CHP’ye ve Sayın Akşener başta 6+1 ‘e akıl ve emirleri kim veriyorsa ONLAR VERDİ bu Man Adası Belgesi hükmündeki belgeleri. 

Sayın Genel Başkan,

Biliyorum ki yüzüne direkt söyleyemeselerde 
“Kemal Bey Alevi seçim kazanamaz bu ülkede sosyolojik ön yargı ve kabullerden dolayı” diye Size duyuran insanlar var partinizde, iş dünyasında, Sizin medyanızda, bazı STK’larda ve çevrenizde. 

Yani diyorlar ki Sünniler sana oy vermez … 
Çekil.

Kemal Bey Size oy vermeyecek olanlar bu saatten sonra bence Sunni’lerden önce Aleviler olacak.

Yoluna kurban Hacı Bektaş-ı Veli öğretisinde ve Horasan Erenlerinden yadigar Osmanlı Yeniçeri Ocağının da komple bağlı olduğu Bektaşilik Tarikatında, 
Anadolu İrfanı da denilen Anadolu Aleviliğinde ilk ders ilk düstur,
YALAN SÖYLEMEMEK, 
KUL HAKKINA GİRMEMEK,
DOĞRUDAN ve DOĞRULUKTAN AYRILMAMAKTIR. 

Birileri bu ülkeyi okuyamadan “Sunniler oy vermez sana” diyor Size ama,  acizane ben Size işin en acı, Sizin şahısınız ve Siyasetiniz ve CHP adına en kötüsünü üzülerek söylemek isterim.

“ ben Aleviyim” diyen Size Anadolu Alevileri, 
bu ülkenin Bektaşileri ve Anadolu İrfanı oy vermeyeceklerin ilk sırasında kanımca. 

Çünkü Siz belki “ özellikle bu ekonomik sıkıntılı ortamda , birilerini inandırıp kandırıp Erdoğan’ı deviririm” diyerek teşkilatlarınız ile birlikte tüm siyaset ve söylemlerinizi yalan ve iftiralar üzerine kurdunuz. 

Anadolu Aleviliği Yalanı Reddeder Kemal Bey. 

Alevilerin, Canların YALAN İLE İŞİ OLMAZ … 

Hadi bu ülkenin geleceğini düşünen hepimiz, parti ayrımı yapmadan vatanını seven herkes, hep birlikte sosyal medya Platformlarında # açarak soralım: 
#belgelerikimdenaldınkemalbey 

EDEB Ya Hu Kemal Kılıçdaroğlu EDEB…

28 Mayıs 2022

Hasan Fatih Özsümer

Son Güncelleme: 28.05.2022 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.