Emekli olan THY pilotunun son uçuşu canlı takip edildi

Türk Hava Yolları'nda (THY) Airbus A350 filosunda görev yapan sorumlu kaptan Norveçli Oivind Ramstad emekli oldu. Ramstad'ın son uçuşu olan Bangkok-İstanbul seferi, uçuş takip sistemi Flihgtradar24'ten canlı takip edildi.

30 Kasım 2023 Perşembe 12:08

Uzun yıllar yabancı havayollarında görev yapan ve 2018 yılından beri THY'de görev alan Norveçli pilot Oivind Ramstad son uçuşunun ardından emekli oldu. Kaptan pilotun emeklilik öncesi son uçuşu TK-69 sefer sayılı Bangkok-İstanbul seferi oldu. Havayolu şirketinin Airbus A350 tipi uçak filosunda sorumlu kaptan olarak görev yapan  Ramstad'ın son uçuşu, uçuş takip sistemi Flihgradar24'ten canlı takip edildi. Uçuş takip sisteminin sosyal medya hesabından, "Uzun bir uçuş kariyerinin ardından bugünkü son uçuşundan dolayı Kaptan Ramstad'ı sıcak bir şekilde tebrik ediyoruz. TK69'u takip edin" paylaşımı yapıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 30.11.2023 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.