Dr. Mehmet Çerçi

İçişleri Muş'u 'Abluka'ya aldı

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu başlatıldı.

11 Eylül 2022 Pazar 09:58
İçişleri Muş'u 'Abluka'ya aldı
Dr. Mehmet Çerçi

İçişleri Bakanlığı, Muş’ta 513 Personelin Katılımıyla Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray operasyonunun başlatıldığını duyurdu.
 
PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Muş Malazgirt'te düzenlenen operasyonda İl Jandarma Komutanlığı'nca, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 513 personel 38 operasyonel tim görev aldığı kaydedildi.

Bakanlık yaptığı açıklamada yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren Abluka' operasyonlarının halkın desteği ile inançlı ve kararlı şekilde devam edeceğini bildirdi.ANKARA (İGFA) 

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 11.09.2022 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.