İHA'lardan muhteşem görüntüler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli Munzur Dağları’nın benzersiz güzelliği içerisinde otlayan koyunların İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) havadan çekilmiş görüntülerini paylaştı.

18 Ağustos 2022 Perşembe 10:12
İHA'lardan muhteşem görüntüler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Tunceli Munzur Dağları'nda İnsansız Hava Araçları ile havadan çekilmiş görüntüleri paylaştı.

Munzur'un benzersiz doğa güzelliği içerisinde otlayan koyunların yer aldığı görüntüler kısa sürede çok sayıda beğeni topladı. Munzur topraklarında her mevsim huzurun olduğunu belirten Bakan Soylu, paylaşımında, “İHA'ların kamerasından Tunceli Munzur'da sıradan bir gün. Şu koyunların dağlarda otlamasına bak. Bu topraklarda artık her mevsim bahar, her mevsim huzur hüküm sürüyor” ifadelerini kullandı.

ANKARA (İGFA) 

Son Güncelleme: 18.08.2022 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.