İstanbul'u sağanak vurdu

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokakları su bastı, araçlar suya gömüldü.

18 Kasım 2023 Cumartesi 13:22

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur baskınlara neden oldu.

Sarıyer'de yol göle döndü; araçlar güçlükle ilerledi

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur su baskınlarına neden oldu. Sarıyer Ayazağa -Cendere Caddesinde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Motosiklet sürücüleri ise kaldırımdan geçerek gitti. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Vidanjörlerle de su tahliye ediliyor.

Arnavutköy'de yoldaki su birikintisi kazaya neden oldu

Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi'nde ilerleyen bir araç yoldaki su birikintisine girince savruldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip bariyerlere çarparak durabildi. O anlar arkadan gelen araçtaki kameraya yansıdı. Görüntülerde kazanın hemen ardından aracın ön koltuğundaki bir kişinin kucağındaki çocukla aracın dışına çıktığı da görüldü. Araçtakiler kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Zeytinburnu'nda araçlar yolda mahsur kaldı

Zeytinburnu sahil yolunda su birikintisi nedeniyle 4 araç yolda mahsur kaldı. Olay yerine su tahliyesi için ekipler sevk edildi. Suyun tahliyesinin ardından araçlar yoldan çekildi.

Küçükçekmece'de kapalı pazarı su bastı

Küçükçekmece Halkalı Kapalı pazarında kuvvetli yağışın etkisiyle giderler patladı. Yağmur suyu pazar içerisine akmaya başladı. Pazar esnafı patlayan giderleri bezlerle sararak önlem almaya çalıştı. Kapalı pazar içerisinde, bazı esnaf ise tezgâhlarına su gelmemesi için  çadır kurdu.
Pazarcı Erhan Cilalı, "Müşteri dışarda yağmurlu havada yürümeyi tercih etmiyor, kapalı pazarı tercih ediyor. Kapalı pazar daha berbat. Su akıyor; sabahları tezgâh açamıyoruz, yürüyemiyoruz.  Çok mağduruz. Esnafa hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar. Yaklaşık altı yıldır da böyle. Pazar çok kötü durumda, elverişli değil. Bizi açıktan alıp kapalıya verdiler kapalıya vermeseydiler daha iyiydi" dedi.

Maltepe'de alt geçidi su bastı

Altıntepe Mahallesi'ndeki alt geçit yağış nedeniyle suyla doldu. Sürücler ve yayalar ilerlemekte zor anlar yaşadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine belediye ekibi sevk edildi. Güvenlik nedeniyle alt geçit araç geçişine kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler  tıkanan rögarı ve biriken suyu boşaltarak yol trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 18.11.2023 16:02
Anahtar Kelimeler:
IstanbulSağanak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176