Kınık'ta Bakan Soylu'nun katılımıyla 'Türkiye Yüzyılı'nda Muhtarlık Kurumu' güçlendirilecek

İzmir'in Kınık ilçesinde, Türkiye Yüzyılı'nda Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yarın yapılacak. 

26 Ocak 2023 Perşembe 13:50
Kınık'ta Bakan Soylu'nun katılımıyla  'Türkiye Yüzyılı'nda Muhtarlık Kurumu' güçlendirilecek

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile Kınık Belediyesi iş birliğiyle Türkiye Yüzyılı'nda Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı düzenlenecek.

Kınık Öğretmenevi Amfi Salonu'ndaki çalıştaya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Sekreteri Osman Aydemir, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ayşe Taylan, Menemen, Aliağa, Dikili, Foça, Bergama, Kınık'taki muhtarlar katılacak. Çalıştay Heyeti, Türkiye genelinden 350 muhtarın katılacağı çalıştay öncesinde Kınık Belediyesi’ni ziyaret edecek.

Ardından çalıya geçilecek. 'Kırsal Kalkınma Destekleri, Hayvan Varlığı ve Hayvancılık Destekleri', 'Bitkisel Üretim Destekleri' ve 'İzmir Tarımı' konu başlıklarının ele alınacağı çalıştay, saat 17.00'deki değerlendirme toplantısı sonrası düzenlenecek olan akşam yemeği ve Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu ile sona erecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Kınık’taki programın ardından, İzmir’de gerçekleştirilecek 'Bir çocuğun en iyi Narkotik polisi annesidir' seminerine katılacak. Küçük yaştaki çocukların ve gençlerin zararlı ve yasaklı maddelere karşı korunmasına ve bilinçlendirilmesine yönelik yapılacak olan seminer sonrasında Bakan Süleyman Soylu, İzmir’den ayrılacak.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı'nın Kınık'ta gerçekleştirilecek olmasından son derece memnuniyet duyduklarını belirtip, "Tüm muhtarlarımızı çalıştaya davet ediyoruz" dedi.

(DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176