Kiracısını çıkarmak için tavanı delip sarımsaklı su döktü

İstanbul Fatih'te bir kişi, istediği zammı yapmayan dükkan kiracısını çıkarmak için tavana delik açıp sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu döktü.

23 Ocak 2023 Pazartesi 13:34
Kiracısını çıkarmak için tavanı delip sarımsaklı su döktü

İstanbul Fatih'te bir kişi, istediği zammı yapmayan dükkan kiracısını çıkarmak için tavana delik açtı. Kiracı, delikten sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu döken mülk sahibinden şikayetçi oldu. NTV'de yer alan habere göre; 

İstanbul Fatih'te bir kişinin kiracısını çıkarabilmek için delikler açtığı tavandan sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu döktüğü iddia edildi.

Laleli'de tekstil mağazası işleten Guiaunai Roustamova, 2018'de kiracı olarak girdiği dükkanda zam nedeniyle mülk sahibiyle sorun yaşamaya başladı.

Roustamova'nın iddiasına göre; mülk sahibi M.Ş. haziran ayında 5 bin lira olan kira bedelini 6 bin dolar yani güncel dolar kur değeriyle yaklaşık 112 bin liraya yükseltmek istedi.

M.Ş., bu kira artışının karşılayamayacağını belirten Guiaunai Roustamova'yı dükkandan çıkarabilmek için çeşitli yollar denedi.

Temmuz ayında ortak kullandıkları elektriği keserek dükkanın satış yapmasını engelledi. Roustamova dükkanı aydınlatmak için akü kullanmaya başladı.

Eylül ayında ise mülk sahibi, kendisine ait olan üst katın zemininden mağazanın tavanına delikler açtı. Dükkana müşteri gelemsin diye bu deliklerden aşağıya ise sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu dökmeye başladı.

Bu nedenle mağazada hasar oluştu, kıyafetler kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 100 bin lira zarara uğradığını söyleyen Roustamova mülk sahibinden şikayetçi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Kira ZammıDükkan Sahibi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.