Manisa Buluşmaları Devam Ediyor! Alphan Manas konuk olacak

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Dare Medya tarafından düzenlenen " Manisa Buluşmaları" devam ediyor.

20 Haziran 2022 Pazartesi 13:12
Manisa Buluşmaları Devam Ediyor! Alphan Manas konuk olacak
Dr. Mehmet Çerçi

Bu etkinlikler serisi kapsamında 2. Buluşmanın konuğu Türkiye’de Girişimcilik, Futurizm ( Gelecek Bilim) Metaverse, Teknoloji ve Dijital Devrim denilince herkesin aklına gelen ilk isim olan Alphan Manas olacak.

Dr. Mehmet Çerçi


Genç girişimcileri ve gençleri bu etkinliğe davet  eden Dare Medya, 2. Manisa Buluşmalarının konuğu Alphan Manas ile gündemdeki pandemi sonrası Dünya ekonomisi ve tedarik darboğazını ve Metaverse'yi konuşacağız diye çağrısını yaptı.
Manisa Buluşmalarının 2. Konuğu Alphan Manas söyleşisi 24 Haziran 2022 Cuma günü Saat 17 :00’de Rum Mehmet Paşa Bedesten Salonunda gerçekleşecek.
Etkinlikler kapsamında Temmuz ayının ilk haftası Manisa Buluşmaları'nın konuğunun tanınmış bir spor adamı olacağı bilgiside gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Son Güncelleme: 20.06.2022 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176