Manisa Heyeti, Bulgaristan’ın Eğitim ve Kültür Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi, Bulgaristan Kırcaali Belediyesi ile Kırcaali Ömer Lütfi Kültür Derneği işbirliğinde yürütülen ‘Kültür Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında kardeş şehir Kırcaali’ye giden Manisa heyeti, Bulgaristan’ın resmi kutlaması olan Eğitim ve Kültür Bayramı etkinliklerine katıldı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:46
Manisa Heyeti, Bulgaristan’ın Eğitim ve Kültür Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Dr. Mehmet Çerçi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Nursel Ustamehmetoğlu, Azmi Açıkdil, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı Manisa heyeti, ‘Kültür Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında kardeş şehir Kırcaali’ye gitti. Manisa heyeti, Kırcaali temasları kapsamında Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis’in konuğu olarak, Bulgaristan’ın resmi kutlaması olan Eğitim ve Kültür Bayramı etkinliklerine katıldı. Sabah saatlerinde Kırcaali caddelerinde başlayan yürüyüşe katılan Manisa heyeti, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis tarafından sunulan kutlamayı takip etti. Yoğun katılımla gerçekleşen kutlamalar, okulların hazırladığı müzik ve dans gösterileriyle devam etti. Manisa heyeti adına komşu ülke Bulgaristan’ın Eğitim ve Kültür Bayramı’nı kutlayan Başkanvekili Mehmet Güzgülü, kardeş şehir Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis ve Kırcaalililere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Son Güncelleme: 25.05.2022 09:50
Anahtar Kelimeler:
ManisaBulgaristanObasya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.