Milli Görüş Meclis'te

Dr. Mehmet Çerçi
21 Mayıs 2023 Pazar 07:45
Milli Görüş Meclis'te
Dr. Mehmet Çerçi

İlk defa seçimlere girerek 5 vekil çıkaran Yeniden Refah Partisi nde Kayseri den aday olan Önder Narin seçimler sonrası Kayseri İl Başkanlığı görevine geri döndü. Görevine tekrar dönen Başkan Narin kadrosunu güçlendirmeye başladı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Sürpriz oy oranı ile dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi nde Kayseri il Başkanlığı Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldı. İlgi odağı haline gelen ve önümüzdeki süreçte siyasete damga vurması beklenen partiye yeni isimler katıldı. Bu isimlerden biri ise İYİ Parti'den istifa ederek gelen Prof. Dr. Abdullah Özkırış oldu. Göz Doktoru olan Özkırış'ın rozetini Başkan Narin taktı.

Dr. Mehmet Çerçi

Seçimler sonrası sessizliğini bozan Başkan Narin burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. "Yaklaşık 4-5 yıldır partimizi kapı kapı gezerek anlattık , birçok imkansızlığa rağmen mücadeleden vazgeçmedik , seçimler geldiğinde ise partimizi temsilen aday olduk. Adaylık sürecinde vatandaşımızın teveccühüne hayran kaldım. Bizlere oy vermese de sevgi ve ilgi gösteren seçmenimiz bizleri mutlu etti. Oylarını alamasak da gönüllerini almış olduk. Yeniden Refah Partisi nin özgül ağırlığı emin olun oy oranı ile ifade edilemez düzeyde. Bizlere %1 dahi oy alamazsınız diyenler bugün  diğer dört siyasi partinin toplamından kat kat fazla oy aldınız diyorlar. Bu bir başarı olsa da emin olun bizim beklentimiz ve hedefimiz çok daha ilerilerde. Biz iktidarı hedefliyoruz ve çalışmalarımıza da bu şekilde devam ediyoruz. 28 Mayıs'ta Cumhur ittifakı  adayı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan rekor oyla yeniden seçilecek. Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan ile meclise giren Milli Görüş bu ülkeye önemli hizmetlerde bulunacaktır."
 

Son Güncelleme: 22.05.2023 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176