Pençe Kilit'te 11 terörist etkisiz halde

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu'nda 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

08 Kasım 2022 Salı 10:27
Pençe Kilit'te 11 terörist etkisiz halde

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle sağlanan temasta, aralarında sözde sorumluların da olduğu 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 11 teröristi etkisiz hale getirildiği operasyonda Zap'ta bulundukları alanda sıkışan terörist grubunun bölgeden kaçmaya çalıştığı sırada Özel Kuvvetleri Komutanlığı unsurları ve komandoların bölgeye sevk edildiği ve etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Teröristle birlikte PKMS makineli tüfek, 6 adet M-16 piyade tüfeği, 2 adet AKC-47, 3 adet AK-47 piyade tüfeği, 2 adet Kanas keskin nişancı tüfeği ve roketatar ile bunlara ait mühimmat ele geçirildiği ve bunların yanı sıra 11 adet farklı tip ve modelde gece ve gündüz görüş dürbünü ile aksiyon kamerası ve telsizler de ele geçirilen malzemeler arasında yer aldığı belirtildi.ANKARA (İGFA) 

Son Güncelleme: 09.11.2022 00:13
Anahtar Kelimeler:
Pençe Kilit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176