Dr. Mehmet Çerçi

Resmi Gazete'de yayımlandı. İş arayanlara müjde geldi!

Resmi Gazete’de yayınlanan bilgiye göre TÜBİTAK 10 personel alımı gerçekleştirecek.

Dr. Mehmet Çerçi
07 Aralık 2022 Çarşamba 14:27
Resmi Gazete'de yayımlandı. İş arayanlara müjde geldi!
Dr. Mehmet Çerçi

Başvuru işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların gerekli başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Alım yapılacak kadro ve kişi sayısı belirlendi. Peki TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları neler?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 10 personel istihdam edecek.TÜBİTAK personel alımı koşulları, başvuru ekranı ve detayları araştırılıyor. Peki, Tübitak personel alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır? TÜBİTAK bünyesinde kaç personel istihdam edilecek? Başvuru şartlarında neler var? Kimler başvurabilecek? İşte detaylar...

Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere uzman yardımcısı alınacak.

TÜBİTAK KAÇ PERSONEL ALACAK?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 10 personel istihdam edecek.Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK bünyesinde görevlendirilmek üzere uzman yardımcısı 10 personel alınacak.

Söz konusu 10 personel, Ankara'da görevlendirilecek.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMANA KADAR YAPILACAK? 

İş başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvurular 28 Aralık'a kadar yapılabilecek.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

TÜBİTAK personel alımı ilanında 10 kişinin uzman yardımcısı kadrosuyla alınacağını açıkladı. Söz konusu 10 personel, TÜBİTAK Başkanlığı ile kurumun çeşitli merkez ve enstitülerinin bulunduğu Ankara ve Kocaeli'de istihdam edilecek. Alıma ilişkin koşul ve süreçler  TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvurular 28 Aralık'a kadar yapılabilecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 34 personel istihdam edecek.Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK bünyesinde görevlendirilmek üzere memur, yönetici asistanı, teknisyen ve tekniker ile dağıtıcı ve şoför alınacağını açıklamıştı.

Son Güncelleme: 07.12.2022 20:52
Anahtar Kelimeler:
Resmi GazeteTübitak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.