BİST
10.248
ALTIN
2.402,87
DOLAR
32,31
STERLİN
40,62
EURO
34,82

Sanatçı Karsu Hatay'daki akrabaları için yardım talebinde bulundu

Sanatçı Karsu Dönmez de Hatay'daki akrabalarından haber alamadığını, sosyal medya hesabından sesi titreyerek açıkladı. Dönmez, yardım talebinde bulundu.

08 Şubat 2023 Çarşamba 10:04
Sanatçı Karsu Hatay'daki akrabaları için yardım talebinde bulundu

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası 10 ilde büyük yıkım yaşandı.

Vatandaşların yardım çağrısı sürerken, Sanatçı Karsu Dönmez de sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yardım talebinde bulundu.

Sanatçı, ulaşamadığı aile üyelerinin fotoğraflarını paylaşarak yayınladığı videoda "Türkiye ve Suriye'deki tüm insanlara yardım edin... Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep" diye konuştu.

Dönmez sözlerine, "Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" diyerek devam etti. 

Sanatçı, açıklamasından saatler sonra "Fehmi amcam bulundu" ve "Nenem bulundu çok şükür, dualarım sizinle" paylaşımlarında bulunurken, haber alamadığı diğer aile üyeleri için de yardım talep etti.

DARE MEDYA

Anahtar Kelimeler:
KarsuHatay Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176