Dr. Mehmet Çerçi

Şehzadeler Belediyesi 27 km daha ova yollarında düzenleme gerçekleştirdi

Bugüne kadar 4500 km’nin üzerinde ova yolu bakımı yapan Şehzadeler Belediyesi, bu yıl Mart ayında start verdiği çalışmalar kapsamında 27 km daha ova yollarında düzenleme gerçekleştirdi.

19 Mayıs 2022 Perşembe 18:39
Şehzadeler Belediyesi 27 km daha ova yollarında düzenleme gerçekleştirdi
Dr. Mehmet Çerçi

. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yedi mahallede başlayan çalışmaların yıl boyunca program dahilinde devam edeceğini söyledi.

Bir tarım kenti olma özelliği de taşıyan Şehzadelerde,  üreticilerin bağ ve tarlalarına rahat ulaşıp, ürettiklerini pazarlara kolayca götürebilmeleri için ova yollarında malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımları yapan Şehzadeler Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında   bugüne kadar 4500 km’nin üzerinde ova yolu bakımı gerçekleştirdi. Çalışmaların 2022 yılı ayağı ise Mart ayında Yeni Harmandalı, Çamköy, Şirin, Karayenice, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı ve Sancaklıuzunçınar mahallelerinde başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmalar kapsamında 27 km daha ova yollarında düzenleme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, çalışmaların yıl boyunca program dahilinde devam edeceğini söyledi. Başkan Çelik “Program dahilinde ilçemizin tamamında bölüm bölüm çalışmamız devam edecek. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için hayırlı olsun. Allah kazasız belasız bu yolları kullanmayı, binbir emekle yetiştirilen ürünlerimizin bu yollardan geçerek daha kolay pazara ulaşmasını nasip etsin. Çiftçilerimize bol ve bereketli bir sezon diliyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 20.05.2022 01:30
Anahtar Kelimeler:
Ova YollarıAsfalt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176