Silahlı soygunu durduran cümle!

İstanbul Şişli'de uluslararası para transferi yapılan bir merkezde, silahlı soygun girişimi yaşandı.

22 Aralık 2022 Perşembe 12:23
Silahlı soygunu durduran cümle!

İstanbul Şişli'de uluslararası para transferi yapılan bir merkezde, silahsoygun girişimi yaşandı. Görevliye silah doğrultan şüpheli, kasadaki paraları vermesini istedi. Görevli bankonun altına saklanıp, "Git yoksa bağırırım" deyince paniğe kapılan şüpheli, oradan hızla uzaklaştı. Silahlı soygun girişimi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

İstanbul Şişli'deki Elmadağ Caddesi üzerinde bulunan uluslararası para transfer merkezinde dün saat 16.00 sıralarında silahlı soygun girişimi oldu. 
DHA'da yer alan habere göre yüzünde maskeyle merkeze giren şüpheli, veznedeki kadın görevliye silah doğrultarak paraları vermesini istedi.

GÖREVLİ, BANKONUN ALTINA SAKLANDI
Görevli, sakin olmasını ve paraları vereceğini söyledikten sonra, bankonun altına saklandı. Veznedar kadının bağıracağını söylemesi üzerine, şüpheli paniğe kapılarak kaçtı.

ŞÜPHELİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ
Görevli durumu arkadaşlarına haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin eşkalini belirledi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SOYGUN GİRİŞİMİ KAMERADA
Soygun girişimi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin etrafı kontrol ettikten sonra vezneye yaklaştığı, daha sonra da silahını doğrulttuğu görülüyor. Görevlinin bankonun altına saklanması sonrası şüpheli olay yerinden kaçıyor

Son Güncelleme: 22.12.2022 13:32
Anahtar Kelimeler:
SoygunSilah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176