Dr. Mehmet Çerçi

SON DAKİKA.....Polisevi saldırısındaki bir terörist canlı yakalandı!

Mersin'in Mezitli ilçesi polisevine bu gece patlayıcılı saldırı yapıldı. Teröristler silahlı saldırıda bulundu, çatışma yaklaşık 30 dakika devam etti.

Dr. Mehmet Çerçi
27 Eylül 2022 Salı 00:30
SON DAKİKA.....Polisevi saldırısındaki bir terörist canlı yakalandı!
Dr. Mehmet Çerçi

2 araçla gelen saldırganların polisevinin girişinde geldikleri bir aracı patlattıkları diğer araçta bulunanlarında silahlı saldırıda bulunduğu gelen bilgiler arasında. Bu saldırganlardan birinin canlı ele geçirildiği bilgisi ulaştı. Yaklaşık 1 haftadır ilçede polisin İŞİD'e yönelik operasyonları sürdürdüğü de biliniyor. Olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Olay bölgesindeki yaralıların hastanelere sevki devam ediyor. Çapraz ateş açan teröristlerin silahından çıkan kurşunların yerleşim bölgesinin yakın olması nedeniyle vatandaşları da yaraladığı gelen sıcak bilgiler arasında yer alıyor. Olayla ilgili geniş çaplı operasyon devam ediyor.

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 27.09.2022 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.