"Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamalıyız" diyen milletvekili özür diledi

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanı için “'Tayyip ağabeyin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” sözü için sosyal medyada özür diledi.

25 Ocak 2023 Çarşamba 10:15
"Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamalıyız" diyen milletvekili özür diledi

AK Parti  Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “'Tayyip ağabeyin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” demişti. Skandal sözler büyük tepki çekeren Yediyıldız, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Şenel Yediyıldız, tepki çeken "Biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” sözlerine ilişkin konuştu.

Halk TV'de yer alan habere göre; Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yediyıldız, şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyunun bilgisine. 22 Ocak 2023 tarihinde Tv52'de Samet Yaşaryıldız ile 'Gündem' programında yapmış olduğu açıklamalar esnasında sürçülisan ederek yanlış yorumlanmaya müsait maksadını aşan ifadeler ortaya çıktığını üzülerek ifade eder milletimizden özür dilerim."

Yediyıldız açıklamasının ardından Twitter hesabını korumaya alması dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176