'Tümor' operasyonunda 215 gözaltı!

İçişleri Bakanlığı, çeşitli illerde başlattığı ve sürdürdüğü operasyonlardan'Tümör Operasyonu'nda 215 şüpheli gözaltına alınırken, 69 firari şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

01 Temmuz 2022 Cuma 17:44
'Tümor' operasyonunda 215 gözaltı!
Dr. Mehmet Çerçi

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 organize suç örgütü ile söz konusu örgütlere silah temin eden 26 suç grubu üyelerine yönelik 24 ilde 284 şüphelinin yakalanmasına yönelik “Tümör” operasyonu başlatıldı.

KOM Daire Başkanlığı ekiplerince sabah saatlerinde 24 İlde eş zamanlı gerçekleştirilen Tümör Operasyonları kapsamında yapılan aramalarda; 11 adet uzun namlulu tam otomatik tüfek,
135 adet tabanca, 50 adet tüfek, 2633 adet fişek, çok sayıda silah parçası, çok miktarda sentetik hap, sentetik ecza, esrar, metamfetamin ve çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.

Operasyonlarda ; 215 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, firari 69 şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ettiği kaydedildi.ANKARA (İGFA) 

Son Güncelleme: 02.07.2022 02:26
Anahtar Kelimeler:
Tümor Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176