Vali Karadeniz’e Gençlik Haftası Ziyareti

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi gönüllü öğrencilerinden oluşan heyet Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

17 Mayıs 2022 Salı 10:34
Vali Karadeniz’e Gençlik Haftası Ziyareti

Heyet ziyarette Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu ülkede yarınlarımızın mimarının gençlerimiz olacağını söyleyen Vali Karadeniz, “Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip bir şekilde Dünya bilim standartlarını yakalamış, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi için de bizlere düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz” dedi.

Vali Karadeniz, ziyareti sebebiyle Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 17.05.2022 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176