Vali Karadeniz’in Soma Maden Kazası’nın 8 inci Yıldönümü Mesajı

13 Mayıs 2014 tarihinde Soma İlçemizde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 madencimizi, kazanın yaşandığı günün 8. yıldönümünde rahmetle anıyor; acılarını ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz.

12 Mayıs 2022 Perşembe 17:22
Vali Karadeniz’in Soma Maden Kazası’nın 8 inci Yıldönümü Mesajı

Sadece ilimizi değil tüm Türkiye’yi üzen elim kazanın yaşandığı ilk andan itibaren, devletimiz tüm olanakları seferber ederek sivil toplum ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla kazanın yaralarını sarmaya çalışmış ve Şehit Madencilerimizin geride bıraktığı yakınlarının yanında yer almıştır. Devletimiz ve bizler her zaman maden şehitlerimizin emanet bıraktığı ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Soma maden kazasının 8. yıl dönümünde bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması temennisiyle; 301 Şehit Madencimizi rahmetle anıyor, acılı ailelerine sabırlar diliyorum.

Yaşar KARADENİZ

Manisa Valisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.