Yurtta ‘üzerime çay döktün’ kavgası! Kız öğrenciler birbirine girdi

Kars’ta kız öğrenci yurdunda E.M., üzerine çay döken öğrenci ve onun arkadaşlarıyla çıkan kavgada yaralandı.

17 Kasım 2023 Cuma 15:07
Yurtta ‘üzerime çay döktün’ kavgası! Kız öğrenciler birbirine girdi

Yenişehir Mahallesi Dumanlı Sokak’taki Serhat KYK Kız Yurdu’nun yemekhanesinde bugün sabah saatlerinde bir öğrencinin elindeki çay, E.M.’nin üzerine döküldü. Burada iki öğrenci tartıştı. Bir süre sonra E.M. ile yemekhanenin çıkışında kendisini bekleyen 5 öğrenci arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbedede E.M. yaralandı. Diğer öğrenciler araya girerek tarafları ayırdı. İhbar üzerine yurda sevk edilen ambulansla E.M. hastaneye kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

(DHA)

Son Güncelleme: 17.11.2023 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ggg 2023-11-20 17:40:11

5 kişinin 1 kişiye saldırması insanlığa sığar mı, bu nasıl bir vicdansizliktir ne oluyor bu yeni nesile ne oluyor bu insanlara, nerde vicdan nerde insaf nerde akıl, bunların ne biçim ailesi var Allah akıl fikir versin

banner176