Alkollü sürücüsü ekipleri çileden çıkardı: Bana komplo mu kuruyorsunuz?

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, alkollü halde kullandığı motosikletten düşen Cem T. (55), polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkol testini ve tedaviyi kabul etmeyerek, “Bana komplo mu kuruyorsunuz?” diyen sürücü, güçlükle ikna edildi.

19 Eylül 2023 Salı 13:29
Alkollü sürücüsü ekipleri çileden çıkardı: Bana komplo mu kuruyorsunuz?

Olay, saat 01.30 sıralarında Orhaniye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde meydana geldi. Cem T.’nin kullandığı 16 BED 918 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Devrilen motosikletten düşen sürücü yaralanırken, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tedaviyi kabul etmeyen alkollü sürücü, polis ekiplerinin alkol testi yapmasına da izin vermedi. Ayakta zor duran sürücü, “Bana komplo mu kuruyorsunuz?  Ben kızıma burs bulmaya çalışıyorum. Kızım için ölürüm. Kızımın eğitimi için yatar ölürüm burada. Kızımı fakülteye götüreceğim” diyerek hem polis hem de sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. 
Güçlükle ikna edilen ve polisin elinden aldığı alkolmetre cihazını kendisi üfleyen Cem T.’nin 2.55 promil alkollü olduğu tespit edildi. Motosikletini alıp gitmek isteyen sürücü, ifadesi için emniyete götürülürken, alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL cezai işlem uygulandı, ehliyetine de 6 ay süre ile el konuldu.

(DHA)

Son Güncelleme: 19.09.2023 14:18
Anahtar Kelimeler:
SürücüMotosikletBursa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176