Dr. Mehmet Çerçi

Arkadaşını tabancayla yüzünden yaralayan şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tartıştığı arkadaşı Bora Say'ı tabancayla yüzünden yaralayan Talha Aydoğan, sevk edildiği mahkemece tutuklandı

17 Ocak 2023 Salı 09:48
Arkadaşını tabancayla yüzünden yaralayan şüpheli tutuklandı
Dr. Mehmet Çerçi

Olay, 15 Ocak günü saat 01.30 sıralarında Marmaris'in Tepe mahallesindeki Gazi Mehmet İlgün Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Bora Say (21) ile arkadaşı Talha Aydoğan (21), arasında gittikleri restoranda çıkan tartışma dışarıda devam etti. Oturdukları parkta taraflar arasında çıkan kavgada Aydoğan, ruhsatsız tabancayla Say'a ateş etti. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzünden vurulan ve sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Bora Say, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Say'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 


TUTUKLANDI
Olaydan sonra Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde olayı gerçekleştiren şüphelinin Talha Aydoğan olduğu belirlendi. Adresi tespit edilen şüpheli Aydoğan, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Şüphelinin kaçmasına yardım ettikleri ileri sürülen B.E., F.K., ile V.A. da gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Talha Aydoğan tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 17.01.2023 09:55
Anahtar Kelimeler:
şüpheliMuğla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176