Arkadaşını, yüzünden vuran şahsın ifadesi; "Selamımı almadı"

Muğla'nın Marmaris'te, tartıştığı arkadaşı Bora Say'ı tabancayla yüzünden yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Talha Aydoğan'ın, polisteki ifadesi ortaya çıktı.

Dr. Mehmet Çerçi
17 Ocak 2023 Salı 11:56
Arkadaşını, yüzünden vuran şahsın ifadesi; "Selamımı almadı"
Dr. Mehmet Çerçi

Aydoğan ifadesinde, Say’ın selamını almayıp, küfrettiği için çıkan kavgada kendisini korumak amacıyla tabancasını kullandığını söyledi.
Olay, önceki gün saat 01.30 sıralarında Tepe Mahallesi Gazi Mehmet İlgün Parkı'nda meydana geldi. Bora Say ile arkadaşı Talha Aydoğan arasında gittikleri restoranda çıkan tartışma dışarıda devam etti. Oturdukları parkta taraflar arasında çıkan kavgada Aydoğan, ruhsatsız tabancasıyla Say'a ateş etti. Yüzünden vurulan Bora Say, çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Say'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelinin Talha Aydoğan olduğu belirledi. Aydoğan, polisin düzenlediği operasyonla adresinde yakalandı. Şüphelinin kaçmasına yardım ettikleri ileri sürülen B.E., F.K. ile V.A. da gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Talha Aydoğan tutuklandı, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Aydoğan’ın polisteki ifadesinde, arkadaşı Bora'nın selamını almayıp, küfrettiği, bu nedenle çıkan kavgada kendisini korumak için tabancasını çıkarıp ateş ettiğini söylediği belirtildi.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
SuçMuğla Marmaris
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.