Aydın'da uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

10 Ocak 2023 Salı 14:27
Aydın'da uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu
Dr. Mehmet Çerçi

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılarına yönelik dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Bir evde yapılan aramada 92,73 gram metamfetamin, 1 uyuşturucu kullanım aparatı, tarihi eser olduğu değerlendirilen 2 mermer heykel, 77 sikke, 16 adet kozalak şeklinde metal parçası, ruhsatsız 1 tabanca, 1 av tüfeği ve 13 fişek ele geçirildi. G.T., Ç.T. ve S.T. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüphelilerden S.T. serbest kaldı. Adliyeye sevk edilen Ç.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, G.T. tutuklandı. Ele geçirilen eserler ise inceleme yapılmak üzere Aydın Müze Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

(DHA)

Dr. Mehmet Çerçi

Son Güncelleme: 10.01.2023 14:31
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuAydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176