Bakan Koca: Zonguldak'ta kömür madenindeki göçükte yaralanan 6 kişiden 3'ü taburcu edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan bir kömür madeninde meydana gelen göçük olayında yaralanan 6 kişiden 3'ünün taburcu edildiğini, diğer 3 yaralının ise tedavilerinin devam ettiğini açıkladı.

13 Eylül 2023 Çarşamba 20:08
Bakan Koca: Zonguldak'ta kömür madenindeki göçükte yaralanan 6 kişiden 3'ü taburcu edildi

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zonguldak Ereğli'de, kömür madeninde meydana gelen göçük olayı sebebiyle yaralanan 2 kişi ile olay mahallinde ayağından yaralanan 1 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer 3 kişinin tedavisi acil serviste devam ediyor. Genel durumları iyi. İlk ambulansımız ilgili alana olayın akabinde 4 dakikada ulaştı. 11 ambulans, 2 UMKE Timi, 1 UMKE Acil Müdahale Aracı ile 45 sağlık personeli görevlendirildi. Sürdürülen arama ve kurtarma çalışmaları ise tamamlanmış durumda. Hastalarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

(DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.