BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12

Gezmeye gitmesine izin vermeyen ağabeyini bıçakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İbrahim İ. (17), arkadaşlarıyla gezmeye gitmesine izin vermediğini öne sürdüğü ağabeyi Halil İ.'yi (28) kalçasından bıçakladı. Arbede sırasında İbrahim İ. de elinden yaralandı.

05 Ekim 2023 Perşembe 16:44
Gezmeye gitmesine izin vermeyen ağabeyini bıçakladı

Olay, saat 14.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak'taki evde meydana geldi. İbrahim İ. ile arkadaşlarıyla gezmek için ağabeyi Halil İ.’den izin istedi. Ancak ağabeyi izin vermeyince tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İbrahim İ., mutfaktan aldığı bıçakla ağabeyi Halil İ.'yi kalçasından yaraladı. Arbede sırasında İbrahim İ. de sağ elinden yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Hastane girişinde kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmaya kalkışan İbrahim İ.'yi polis ve sağlık ekipleri engelledi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 05.10.2023 16:50
Anahtar Kelimeler:
InegölBursa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.